You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Александра Стојановиќ

Исклучително комуникативна и организирана личност.

Професионален опис


Секогаш во потрага по нови предизвици, сосема посветена на секоја работна обврска, долгогодишно искуство како новинар и маркетинг специјалист во последните години.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Друго,

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Организација на настани, Истражувања,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2010
Правен факултет Јустинијан Први
високо

Новинарство

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


06.12.2019 - во тек
Fashion group
Маркетинг специјалист

Подготовка на информативни текстови, кампањи, организација

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака