You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Елена Николоска

Ведра личност, комуникативна и флексибилна :)

Професионален опис


Јас сум младински активист со неколку годишно искуство со дигитален маркетинг и асистент, како и PR management. Исто така сум писателка, предавач по Креативен активизам при МОФ, член на Советодавно тело од проект на МИМ, УСАИД, ИРЕКС и ИКС од полето на медиумската писменост, како и член на Општински Совет на млади.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Дизајн, Друго

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Графички дизајн, Преведување, Лекторирање, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници, Академско пишување, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Label

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


2019
Институт за медиуми
Медиумска писменост

2021
МОФ
Креативен активиам

Креативни и дигитални алатки

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака