You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Gjulistan Alijevska

Професионален опис


Вештини


Категорија : Право и сметководство, Човечки ресурси, Друго

100

Дигитални вештини: Составување договори , Права на потрошувачи, Сметководство,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Ромски

100

Други јазици: Македонски, Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака