You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ана Стојанова

Јас сум креативна, работлива, исполнителна и прилагодлива.

Професионален опис


Две лета извршував практична работа во НЛБ Банка, во Контакт Центар и во експозитура.

Вештини


Категорија : Друго, Човечки ресурси, Дизајн

100

Дигитални вештини: Преведување, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Француски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


01.07.2020 - 31.08.2020
НЛБ Банка
Практикант

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака