You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Angela Joveska Shuleski

Одговорна, посветена и креативна

Професионален опис


Студент на Факултетот за Бизнис Економија - Скопје - модул/сметководство и ревизија
Стекнати квалификации во областа на: дигиталниот маркетинг, инстаграм и фејсбук реклами, вордпрес и државно уверение за сметководител од ИСОС
Автор на научен труд, објавен при Универзитетот за Бизнис Економија

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Право и сметководство,

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Сметководство,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


2021
SourceMX
WordPress
2019
ИСОС
Уверение за сметководител
2021
SourceMX
Facebook Instagram Ads
2021
Marketing Design Academy
Дигитален Маркетинг

Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака