You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Михајло Димовски

Комуникативен,креативен

Професионален опис


Дипломи и сертификати од повеќе натпреварувања,Интерес за да научам повеќе во областите на програмирање и графички дизајн

Вештини


Категорија : Програмирање, Дизајн,

100

Дигитални вештини: Графички дизајн,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Средношколска академија за бизнис и администрација
средно

Информатика

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


2022
Youth Council
Leadership - Lead Up
2023
Global Hippo Association
Certificate of appreciation
2022
European Comission
PROJECT: ENRICHING CURRICULA WITH STEAM IMPLEMENTATIONS

Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака