You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Кристина Петрушевска

Амбициозна личност со јасна цел и визија за својата кариера.

Професионален опис


Поседувам комуникациски вештини и способности за тимско работење. Имам соодветно знаење во областа на сметководството, бизнис и човечки ресурси.

Вештини


Категорија : Право и сметководство, Е-бизнис, Човечки ресурси

100

Дигитални вештини: Сметководство, Селекција на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Англиски

100

Други јазици: Македонски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


2018
WE MAKE: Женско претприемништво за конкурентност
Обука за промовирање на кодирање и ИКТ
2018
Junior Achievement
Претприемачки вештини
2019
Собрание на Република Македонија
Работилница, Имам Став!
2019
Министерство за образование
Лидер на струка
2016
Образовно рандеву МАССУМ
Најдобра драмска претстава

Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака