You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Gordan Mitrevski

Амбициозна и посветена личност која е насочена кон постојано надградување на своето знаење

Професионален опис


Стекнато знаење и практично искуство од областа на Manual Software Testing, Web Design and development, преку следење на курсеви, како и знаење од областа на Social media marketing, алатки за дизајн итн.

Вештини


Категорија : Друго, Дизајн, Програмирање

100

Дигитални вештини: тестирање на софтвер, Графички дизајн, Веб-дизајн, Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници, Организација на настани, Истражувања,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски, Бугарски, Германски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2018
Градежен факултет - Скопје
високо

геодезија

Градежен факултет - Скопје
магистратура

геодезија

Учество на обуки и тренинзи


2020
Brainster
Software Testing

-Manual testing -Black-box techniques -Test Scenario -Test Cases -Regression Testing -Usability Testing -User Acceptance Testing -Smoke Testing -Component Testing -Regression Testing -End-to-End Testing -Error Guessing -Boundary Value Analysis -Sanity Testing -Functional Testing -Performance Testing etc.

2020
Semos Education
HTML5 and CSS3

-HTML5 -CSS3 -Bootstrap -JavaScript Basics

2020
Brainster
Adobe Illustrator

Seavus - SEDC
Front-end Development

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака