You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Димитар Карапанчев

исполнителен

Професионален опис


Заинтересиран сум за областа компјутерски мрежи, особено делот за интернет на нештата(IOT). Исто така го владеам делот со дизајнирање на мрежи.

Вештини


Категорија : Друго, Програмирање,

100

Дигитални вештини: мрежен администратор,

100

Лични карактеристики: Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака