You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Мартин Стојанов

Videographer Film editor

Професионален опис


Ја извршувам мојата работа пред се професионално а и на договореното време со соработникот. Имам одличен сооднос секој пат со клиентите и соработниците.

Вештини


Категорија : Видео продукција, Програмирање,

100

Дигитални вештини: Етичко Хакирање, Снимање видео, Видео монтажа, Видео продукција, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


2021
Мултус
развој на критичко мислење сите вистини на веста.

Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака