You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Јана Настова

Јас сум комуникативна личност со развиени лидерски способности, тимски играч, и способна за решавање на проблеми под притисок.

Професионален опис


Јас сум комуникативна и љубезна, извонредно брзо решавам проблеми под пристисок. Имам одлично познавање на англискиот јазик (C1) и имам искуство како пакувач во компанијата Фармахем.

Вештини


Категорија : Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Сугс. Георги Димитров
средно

Гимназиско образование

Учество на обуки и тренинзи


2021
Erazmus plus
Creating dialogue

2021
American corner
Pop culture Lab

Стекнати сертификати


Работно искуство


30.06.2018 - 30.08.2021
Фармахем дооел
Пакувач

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака