You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Elena Paneva

Амбициозна, Одговорна, Исполнителна

Професионален опис


Професионалност во работата, Соработувам во тим, Комуникациски вештини, Флексибилност

Вештини


Категорија : Право и сметководство, Човечки ресурси, Дигитален маркетинг

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, Регулатива за работни односи, Сметководство,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


2021
Халкбанк А.Д Скопје - филијала Свети Николе
Агенција за вработување на Република Македонија

Деловна комуникација, Интерперсонални вештини, Познавања од областа на политиката на банката, Регулатива и операции од делот на банкарското работење, Развој на сопствените вештини во компјутерското работење.

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака