You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Nina Dukovska

Амбициозна, исполнителна, лојална

Професионален опис


Би сакала да се надоградувам и работам во секторот на човечки ресурси

Вештини


Категорија : Човечки ресурси, Дигитален маркетинг, Дизајн

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Еmail маркетинг, SEO, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Графички дизајн, Веб-дизајн, Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2020
Европски универзитет
високо

Високо образование

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


10.08.2021 - 12.10.2021
Младите можат
Вмрежување и логистика

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака